Sosyal Medya

Güncel

Eren ErdemÂ’e zor sorular

Gezi Olaylarından sonra kurulan ve ‘Paralel Devlet Yapılanması’nın tetikçiliğini yapan Karşı Gazetesi çalışanlarından Emre Erciş, CHP’de “Kremlin Vekili” olarak sahne alan Eren Erdem hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.



Gezi Olaylarından sonra kurulan ve ‘Paralel Devlet Yapılanması’nın tetikçiliÄŸini yapan Karşı Gazetesi Ã§alışanlarındanEmre ErciÅŸ, CHP’de “Kremlin Vekili” olarak sahne alan Eren Erdem hakkında çok konuÅŸulacak iddialarda bulundu. Özellikle milletvekili seçildikten sonra gündeme gelmek için çeÅŸitli iftiralara adını yazdıran, son olarak da Rus kanalında Türkiye’nin terör örgütü DAEÅž’e sarin gazı verdiÄŸi iftirasını atan CHP’li vekil Eren Erdem, eski çalışma arkadaÅŸlarından Emre ErçiÅŸ tarafından köşeye sıkıştırıldı. 

VATAN-MÄ°LLET DEDÄ°N, ASKERLİĞİ NEDEN BEDELLÄ° YAPTIN?

Gazeteci Emre ErçiÅŸ, Sosyal Paylaşım Sitesi ÅŸahsi Twitter hesabından birbirinden ilginç paylaşımlarda bulundu. CHP’de “Kremlin Vekili” olarak sahne alan Eren Erdem’e eski iÅŸ arkadaşı ErciÅŸ ÅŸu soruları yöneltti:

• “Ön seçimde oy almak için Ali Ä°smail Korkmaz Vakfı’na maaşımın % 80’ini bağışlayacağım dedin. Sana oy verenlere sözünü tuttun mu?”

• “17-25 Aralık hakkında Halk TV’de show yaparken AtaÅŸehir yolsuzluÄŸunda beni neden yazma diye aradın?”

 Åžayet, AtaÅŸehir hakkında yazarsan yolumuz ayrılır benim siyasi geleceÄŸimi bitirirsin derken yetim hakkı ne oldu?”

 “Milletvekili olmadan önce 800 TL kirada oturuyordun. Vekil oldun 6 odalı dublex eve transfer oldun. Hani ihtiyaç fazlası infaktı?”

• “Diyanet’in Mercedes’ini eleÅŸtirip kendine Mercedes alıp, sonra tepki üzerine iade edip Passat almak Ebu Zer’in öğretisi mi?”

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.